Getting My kırklareli prefabrik ev To Work

Wiki Article

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Konteynerden birçOkay ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve contemporary konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman planına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçOkay avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşguyıza olanak tanır.

Arsanızda inşa edilen prefabrik hazır evler zamanla değer kazanır ve daha yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

Betonarme yapıların inşa süresi bazen yıllarca sürebiliyor ve bu durum barınma maliyeti olarak negatif bir unsur yaratıyor. Oysa kırklareli prefabrik prefab

Geleneksel yapılara kıyasla daha fazla insan yaşamını korur. Prefabrik evler, zemin betonu dışında betona ihtiyaç duymaz ve her koşulda güvenle kullanılabilir.

Nakliye maliyetlerinin, evin toplam maliyetine doğrudan etkisi olduğu için, alınacak arsanın lokasyonu ve prefabrik evin üretim yerine olan mesafesi maliyet hesaplamalarında dikkate alınmalıdır.

Karmod prefabrik evleri dimensions en yakın satış prefabrik ev fiyatları ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Prefabrik evlerin ömrünü bakımları belirlemektedir. Belirli aralıklarda binaların iç ve dış boyalarının yapılması gerekmektedir. Bu aralıklar betonarme evler için de gerekli olarak belirgin aralıklardır. Aynı zamanda kullanıma çanakkale prefabrik ev modelleri bağlı olarak edirne prefabrik ev binanın herhangi bir yerinde oluşacak bozulma durumunda bozulan malzeme çOkay düşük bir maliyete değiştirilebilmekte ve yerine yenisi takılabilmektedir.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimal düzeydedir. Ses tekirdağ prefabrik ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Report this wiki page